Terug
Halloween Taartjes met Maredsous®
Ingrediënten
Voor 4 personen:
Bereiding
- Voorverwarm de oven op 180 °C.
- Snij de pompoen in kleine blokjes en stoom gaar (of bak in de pan op een zacht vuurtje). Spoel de diepvries erwtjes in heet water (niet nodig om ze op te bakken).
- Gril de sneetjes wit brood en snij ze in cirkels die passen in je bakvormen (ong. 12cm diameter).
- Rasp de Maredsous® Traditie blok met de grove kant van de rasp.
- Klop de eitjes en meng met de Maredsous® Dubbelroom ; voeg de melk, de groenten en de Maredsous® Traditie geraspt toe. Kruid met peper.
- Boter lichtjes de boorden in van de bakvormen en leg een toastje in elke bakvorm; giet het mengsel erover. Bak goudbruin in de oven (ong. 20 min).
- Laat de taartjes 2 min afkoelen alvorens ze uit de vorm te halen. Decoreer vervolgens met de Maredsous® Traditie sneejtes en de groenten volgens de foto…of gebruik je eigen monster-fantasie !
- Warm serveren als tussendoortje, met een glaasje fruitsap !
Tip : Je kan de pompoen ook vervangen door ham en de erwtjes door je frigo restjes van gekookte groenten.
.