Terug
Meergranenstokbrood met Maredsous® Light en een sausje van wortels en bieslook
Ingrediënten
Voor 1 persoon:
- 2 plakjes Maredsous® Light
- 1 eetlepel wortelsap
- 1 eetlepel naturel yoghurt
- 4 takjes bieslook
- 1 koffielepel olijfolie
- 2 radijsjes
- 1 wortel
- 1 bosje tuinkers
- 1 klein meergranenstokbrood
- peper en zout
Bereiding
- Meng het wortelsap met de yoghurt en de fijngehakte bieslook. Voeg de olijfolie toe en strooi er peper en zout over.
- Snij de wortel met de dunschiller in smalle reepjes. Snij de radijsjes ook heel fijn. Pluk de blaadjes van de tuinkers.
- Snij het broodje in de lengte middendoor.
- Beleg de onderste helft met de yoghurtsaus, 1 plakje kaas en de rauwe groenten.
- Bovenop komt een tweede plak kaas.
- En dan mag het broodje dicht.
- Smakelijk!