Terug
Zakouski met Maredsous® Fagotin
Ingrediënten
- 1 stuk Maredsous® Fagotin Tradition
- 2 stuks ovenkoek
- 1 stuk venkel
- 1 stuk radijs
- 1 stuk komkommer
- 2 uien
- 50g suiker
- 1 sneetje gerookte zalm
- Honing
- Dille
- (voor 6 zakouski's)
Bereiding
- Snij de uien in kleine stukjes en laat ze stoven in een pan met een beetje water en wat suiker. Laat vervolgens afkoelen.
- Snij de Bagnat broodjes in twee en snij rondjes uit het onderste deel.
- Smeer wat honing op de broodjes, en leg er daarna de gestoofde uienmengeling op.
- Snij met een uitsteker rondjes uit het plakje zalm en leg die vervolgens op de uien.
- Plaats daarbovenop ook een stukje Fagotin van ongeveer 1 cm dik.
- Snij tenslotte de radijs en komkommer in fijne rondjes. En leg ze op de Fagotin.
- Werk af met wat dille.
- Smakelijk