Vul 12 vakjes van een ijsblokjesvorm met Maredsous® Duiveltje. Zet zeker 1 uur in de diepvriezer.
Rol het gehakt tot flinke gehaktballen. Maak in elke bal een holte en stop daar het bevroren kaasblokje in. Maak het gat weer dicht en zet de gevulde gehaktballen weg in de koelkast.
Bereid ondertussen je tomatensaus. Pel de uien en snij ze in ringen. Laat ze even aanbraden in een kookpot met wat olijfolie. Voeg de tomatenpulp toe, de laurierblaadjes en het takje rozemarijn. Laat nog 10 minuten sudderen op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.
Leg de gehaktballen in de tomatensaus en laat ze – met het deksel op de pan – op een zacht vuur gedurende 25 minuten gaar worden. In die tijd zal ook het bevroren kaasblokje binnenin elke gehaktbal smelten.
Net voor het opdienen strooi je nog wat blaadjes verse basilicum over het gerecht. Lekker met een kommetje rijst erbij.