Terug
De Picasso met Maredsous® Smeerkaas Light en Maredsous® Traditie
Ingrediënten
Voor 1 persoon:
- 1/4 meergranen stokbrood
- 20 g of 1 portie smeerkaas Maredsous® Light
- 1 sneetje Maredsous® Traditie
- 3 schijfjes tomaat
- ½ gehakt lookteentje
- enkele pijnboompitten
- enkele blaadjes gemengde sla
- olijfolie
- een mix mediterrane kruiden
- currypoeder
- zout, peper
Bereiding
- Meng de tomaat, de look, de pijnboompitten en de kruiden met de olijfolie in een slakom. Voeg zout en peper toe.
- Snijd het stokbrood in twee.
- Smeer de onderkant in met Maredsous® Smeerkaas Light en kruid met curry.
- Leg er het sneedje Maredsous® Traditie en de slamix op.
- Doe de twee broodhelften weer samen.
- Smakelijk!